Coruu

Coruu Design Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Työintoo Oy / Coruu Design (Y-tunnus: 2654355-6)
Ruukinkatu 4
20540 Turku

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Maarit Fellman
Puhelin: 0400 527 257
Sähköposti: maarit (at) coruu.com

REKISTERIN NIMI

Työintoo Oy / Coruu Design asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut Coruu Design tuotteita verkkokaupan kautta.
- Henkilö on rekisteröitynyt Coruu Design verkkokaupassa.
- Henkilö on itse liittynyt Coruu Design postituslistalle: tilaamalla sähköisen uutiskirjeen verkkokaupassa tai Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen lomakkeella messuilla tai muussa tapahtumassa

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Coruu Design asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Coruu Design asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Coruu Design omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Coruu Design saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Coruu Design asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Coruu Design / Työintoo Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Coruu Design / Työintoo Oy:n rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut Coruu Design tuotteita verkkokaupasta:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen:
  • sähköpostiosoite

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Coruu Design / Työintoo Oy:n käytössä. Tietoja ei luovuteta Coruu Design / Työintoo Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Coruu Design / Työintoo Oy:n luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Coruu Design / Työintoo Oy:n hallitsemilla ja salasanasuojatulla palveluissa.

Ostoskorisi on tyhjä